Gratis Aanmelden

Discrete vrouw met pik (46) pijpen

Christinaa (46)

Ik ben niet een vrouw die je elke dag ontmoet, of ja misschien ook wel, maar wat je dan niet weet is dat sommige van ons gewoon heel graag onderdanig zijn voor een man… niet alle vrouwen, maar vrouwen zoals ik!

Maak contact met haar
  1. Naam: Christinaa
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/05/1975
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete vrouw met pik Christinaa van 46 pijpen
Macy123 (33)
★★★★☆
op 1-2-3 een man versieren daar ben ik niet goed in, dus ik heb hier mijn kans maar gewaagd. Ben jij degene die meer wil dan alleen maar het usual beleven? Misschien ben ik dan wel de persoon die je ziet zitten! Met net dat ietsje meer.
Sexy tranny vrijpartij
ZemraL (25)
★★★★☆
Dat mensen me raar aanstaren dat doet mij inmiddels niets meer.. Stiekem willen ze mijn lul weleens in hun kontje voelen anders besteden ze er niet zoveel aandacht aan.. Maar dat is nu dus ook het probleem, mijn zakken zitten overvol en mijn kontje staat al een hele tijd droog..
Geheime shemale contacteren
LkkrStoutMia (36)
★★★★☆
Hoi schatjes, ik heb hier een hele grote harde pik die op zoek is naar een warm plekje waar hij lekker voor een tijdje mag verblijven. Ik ben iemand die stoute dingen niet uit de weg gaat en ik wil er alles aan doen om het voor jou lekker te maken.
Geheime trans ontdekken
StoutAdeline (33)
★★★★☆
Ik zoek een lekker neukertje waar ik zo af en toe eens heerlijk mee kan hoppen! Ik zelf ben trots op mijn heerlijke gereedschap en maak daar dan ook gretig gebruik van als het aan mij ligt! Wil een man tot de top drijven en een ervaring laten beleven die hij nooit meer zal vergeten. Ik woon samen met mijn vriendin en werk in Genk dus kom je van Belgi is dat zeker ook geen probleem!
Hete tranny verwennen
VeraBare1275 (39)
★★★★☆
Ik ben eigenlijk wel een geil ding haha, wat kan ik nog meer over mezelf vertellen hmm... ik heet dus Vera en heb een lekkere lul waar jij aan mag zuigen, als je dat durft tenminste hihi. En o ja ik vind het natuurlijk ook super geil om jou lekker diep af te zuigen, mag dat?
Lekkere trans dating
ShemaleCherrel (31)
★★★★☆
Ik ben een leuke shemale uit Zwijndrecht, heb me hier aangemeld omdat ik niet weet wat ik mag verwachten...
Strakke tranny sex
Frouke
★★★★★★★★★★
Sexy meisje met pik zoekt per direct een man voor een relatie. Eerst kennis maken online, dan afspreken en pas de tweede keer gaan we sex hebben, als het zover komt.
Relatie met Frouke
Eefke
★★★★★★★★★★
Wat zou jij doen als je me 's nachts zo tegen kwam? Me lekker knuffelen en zoeken? Mijn ballen masseren? Me pijpen? Misschien kunnen we een spannende ontmoeting regelen?
Vluggertje met Eefke
Sanne-Fleur
★★★★★★★★★★
Ik heb zin om weer eens heftig verliefd te worden op een lieve, hete man die weet hoe die jonge, tedere shemales moet behandelen en verwennen, want ik ben onverzadigbaar...
Relatie met Sanne-Fleur
Judith
★★★★★★★★★★
Ik ben de laatste tijd echt heel vaak opgewonden en zou dan zo graag eens verwend willen worden door een man met een fijne penis die mij diep penetreert in mijn kleine sterretje!
One-night-stand met Judith
© 2024 ShemaleDate.net